Αγγαίος Ποθητός – Eπέστρεψε στο GΝΤΜ πιο… ποθητός από ποτέ
Ο 20χρονος δεν πέρασε απαρατήρητος από τον Άγγελο Μπράτη
Ο Αγγαίος Ποθητός γνωρίζει καλά τις οντισιόν του GNTM καθώς είναι δεύτερη φορά που δοκιμάζει την τύχη του στο παιχνίδι.
Ο 20χρονος δεν πέρασε απαρατήρητος από τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος είπε: «Καλά, σε έχω ξαναδεί εσένα» μόλις τον είδε.
«Ναι, πέρυσι» του απάντησε ο νεαρός και πρόσθεσε: «Φέτος, άλλο, μαλλί και άλλο στυλ, άλλος Αγγαίος. Πέρυσι ήρθα, έφτασα μέχρι το boot camp και φέτος ήρθα για την δεύτερη ευκαιρία. Νομίζω ότι ήμουν λίγο άπειρος, δεν θα πω ψέματα. Τώρα έχω έρθει πιο προετοιμασμένος», ξεκαθάρισε.
Ο Αγγαίος Ποθητός τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία στην δεύτερη προσπάθειά του για το GNTM, αφού πέρασε από την οντισιόν με τέσσερα “Ναι”,
- Αμαλιάδα: «Σοβαρές εξελίξεις» στην υπόθεση με τα πέντε νεκρά μωρά – Οι κινήσεις του εισαγγελέα και το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ.
- ΠΑΟΚ – Φρίμπουργκ 82-76: Μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά FIBA Europe Cup για τον Δικέφαλο
- Απίστευτο: 56-0 ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο πόλο και συνεχίζει… (11-13)
- Το Μεξικό σε… κόντρα ρόλο με τον Καναδά – Γιατί η Σέινμπαουμ δεν απαντά με δασμούς στον Τραμπ
- Ο Ερντογάν αυτοπροβάλλεται ως εγγυητής ασφάλειας της ΕΕ – Συνάντηση με τον Τουσκ στην Άγκυρα
- Απάτη μεγατόνων με τον ΦΠΑ στην ΕΕ – Πού βρίσκεται η Ελλάδα