Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου - Τα υψηλά ποσοστά των εμβολιασμένων φοιτητών και καθηγητών επιτρέπουν τη διά ζώσης εκπαίδευση στα Πανεπιστήμια

Οικονόμου – Τα υψηλά ποσοστά των εμβολιασμένων φοιτητών και καθηγητών επιτρέπουν τη διά ζώσης εκπαίδευση στα Πανεπιστήμια

Τα υγειονομικά δεδομένα επιτρέπουν το άνοιγμα των Πανεπιστημίων με διά ζώσης εκπαίδευση σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Στην πορεία του κοροναϊού στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στη σημερινή τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο κ. Οικονόμου αρχικά σημείωσε ότι με τα κυβερνητικά μέτρα διασφαλίζεται η δια ζώσης παρουσία των μαθητών στο σχολείο.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι ευχαριστημένη από το υψηλό ποσοστό εμβολιασμών στα Πανεπιστήμια. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι το 73% των φοιτητών έχουν εμβολιαστεί. Επίσης, υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, που φτάνουν στο 87%, καταγράφονται για το προσωπικό των Πανεπιστημίων, διοικητικό και καθηγητικό.

«Λαμπρό παράδειγμα»

Μάλιστα, το ποσοστό των εμβολιασμένων στα μέλη ΔΕΠ φτάνει το 91%. «Η γενιά της μόρφωσης, η γενιά της επιστήμης και της γνώσης μας δείχνουν τον δρόμο», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Μας δίνουν ένα λαμπρό παράδειγμα», πρόσθεσε. Με την υπευθυνότητά τους ζητούν τη διά ζώσης επαναλειτουργία των Πανεπιστημίων, σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί άμεσα, από την πρώτη εβδομάδα έναρξης των μαθημάτων στα Πανεπιστήμια, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Μας στέλνουν το μήνυμα, είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε», τόνισε. «Μας επιτρέπουν κάτι τέτοιο τα υγειονομικά δεδομένα», υπογράμμισε.

Η ενημέρωση από τον Γιάννη Οικονόμου

Sports in

Σπανούλης: Κατάφερε να μην παρουσιάσει μια… «εθνική του Γιάννη»!

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024