Ολυμπιακός – Πάει για βασικός με Απόλλωνα ο Τικίνιο – Οι σκέψεις του Μαρτίνς
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Καραϊσκάκη με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη και ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του. Ο Τικίνιο, ο Ελ Αραμπί και ο… Μασούρας
Ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από τη Λαμία (1-2) και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έστω και δύσκολα, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του όμως να μην έχουν χρόνο για ξεκούραση, αφού την Τετάρτη υποδέχονται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη (22/9, 20:30).
Οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στο ματς με την Ελαφρά Ταξιαρχία με μισή ουσιαστικά προπόνηση, αφού τη Δευτέρα έκαναν χαλάρωμα όσοι αγωνίστηκαν. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς και έχει σκοπό να φρεσκάρει λίγο την ενδεκάδα.
Ο Μαρτίνς έχει σκοπό να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν «τραβήξει» κουπί στο ξεκίνημα της σεζόν (πχ Ρέαμπτσιουκ), ενώ περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει μία διάθεση να τον περιμένει, όμως επειδή έρχονται δύσκολα ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη δεν σκοπεύει να ρισκάρει, με τον Τικίνιο να είναι φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού και στο ματς με τον Απόλλωνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάθεση του Μαρτίνς θα είναι και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Πορτογάλος δεν έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα, αλλά οι σίγουροι είναι ήδη οι Βατσλίκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ και «παίζει» αν θα αγωνιστεί ο Ρέαμπτσιουκ ή όχι, ενώ και οι Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι στο αρχικό σχήμα.
- Γενετική μελέτη διαψεύδει τον Ηρόδοτο για την καταγωγή των Αρμενίων
- Η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία για το ματς με Ολυμπιακό – Ποιος ο λόγος
- Αποστολάκη: Προϋπολογισμός φορολογικής αφαίμαξης και αναδιανομής εις βάρος των πολλών
- Via Monte Napoleone στο Μιλάνο: Η ιστορία του πιο ακριβού δρόμου στον κόσμο – Μαρία Κάλλας, δαντέλα και χρυσός
- Κομισιόν: «Πράσινο φως» στον ελληνικό και άλλους οκτώ προϋπολογισμούς κρατών
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Ρούτε αποδεικνύουν ότι ο Μητσοτάκης παραμένει θιασώτης του δόγματος του «δεδομένου σύμμαχου»