Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι και λαχανικά
Δείτε την συνταγή για γρήγορο και πεντανόστιμο μοσχαράκι λεμονάτο
- Θα εγκαταστήσει ξανά ο Τραμπ το ειδικό κουμπί στον Λευκό Οίκο μέσω του οποίου ζητούσε ένα συγκεκριμένο ποτό;
- Αμερικανοί αξιωματούχοι λένε ότι στρατεύματα της Βόρειας Κορέας ενεπλάκησαν σε μάχη στο Κουρσκ για πρώτη φορά
- «Ποιες είναι οι χώρες στις οποίες μπορείς εύκολα να μετακομίσεις;» - Οι αναζητήσεις μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ
- «Όχι» από τους γονείς του μουσικού σχολείου για τα γεύματα της εταιρείας Γιαννίτσης
Μία συνταγή για όσους αγαπούν το μοσχαρίσιο κρέας ετοίμασε σήμερα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας επιτυχία!
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό μοσχάρι ελιά
2 μέτρια κρεμμύδια
2 κ.σ. μουστάρδα
2 σκ. σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπαχάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κύβο κότας
Για το ρύζι
500 γρ. μπασμάτι
500 γρ. ζωμός
5 καρότα
5 κολοκύθια
Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις