![Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι και λαχανικά](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2021/09/5-6.jpeg)
Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι και λαχανικά
Δείτε την συνταγή για γρήγορο και πεντανόστιμο μοσχαράκι λεμονάτο
Spotlight
-
Παραμένει στη φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης – Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης
-
Άγριο επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη - Ομάδα ανδρών ξυλοφόρτωσε ζευγάρι και τους έσπασε το μαγαζί
-
Ανορθόδοξες συμβουλές για να «ξεγελάσουμε» τη ζέστη
-
Ο Τζο Μπάιντεν πιέζεται να αποσυρθεί ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, εκτιμούν στελέχη των Δημοκρατικών
Μία συνταγή για όσους αγαπούν το μοσχαρίσιο κρέας ετοίμασε σήμερα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας επιτυχία!
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό μοσχάρι ελιά
2 μέτρια κρεμμύδια
2 κ.σ. μουστάρδα
2 σκ. σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπαχάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κύβο κότας
Για το ρύζι
500 γρ. μπασμάτι
500 γρ. ζωμός
5 καρότα
5 κολοκύθια
Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις