Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι και λαχανικά
Δείτε την συνταγή για γρήγορο και πεντανόστιμο μοσχαράκι λεμονάτο
Μία συνταγή για όσους αγαπούν το μοσχαρίσιο κρέας ετοίμασε σήμερα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας επιτυχία!
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό μοσχάρι ελιά
2 μέτρια κρεμμύδια
2 κ.σ. μουστάρδα
2 σκ. σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπαχάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κύβο κότας
Για το ρύζι
500 γρ. μπασμάτι
500 γρ. ζωμός
5 καρότα
5 κολοκύθια
Δείτε το βίντεο
- Νετανιάχου: Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στο Ισραήλ τον κατηγορεί ότι διόρισε «μαριονέτα» ως υπουργό Άμυνας
- Προβάδισμα για τον Παναθηναϊκό με γκολ του Τζούρισιτς (vid)
- Ο Πούτιν συγχαίρει τον Τραμπ – Ανοίγουν πόρτες για επικοινωνία Μόσχας και Ουάσινγκτον
- Ρέθυμνο: Σοκαριστικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Τρεις τραυματίες, σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας
- Τα.. έργα του Στέγκεμαν στο Καραϊσκάκη
- Γαλατασαράι – Τότεναμ 3-2: Ο Όσιμεν διέλυσε τους Λονδρέζους (vids)