Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι και λαχανικά
Δείτε την συνταγή για γρήγορο και πεντανόστιμο μοσχαράκι λεμονάτο
Μία συνταγή για όσους αγαπούν το μοσχαρίσιο κρέας ετοίμασε σήμερα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας επιτυχία!
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό μοσχάρι ελιά
2 μέτρια κρεμμύδια
2 κ.σ. μουστάρδα
2 σκ. σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπαχάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κύβο κότας
Για το ρύζι
500 γρ. μπασμάτι
500 γρ. ζωμός
5 καρότα
5 κολοκύθια
Δείτε το βίντεο
- Καρκίνος: Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής που προλαμβάνουν 4 στις 10 περιπτώσεις
- Το μακιγιάζ της Scarlett Johansson τής χάρισε τη λάμψη του παλιού Χόλιγουντ
- Χριστοδουλίδης: Να δημιουργηθούν οι συνθήκες εξεύρεσης λύσης που θα τερματίζει την κατοχή στην Κύπρο
- Πόλεμος στη Γάζα: Ανιχνεύτηκε πολιομυελίτιδα στα λύματα
- Τάισον: «Χαρούμενος που πήρα ακόμη ένα βραβείο, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν» (pic)
- Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε πως ένας από τους γιους της έχει λεύκη