Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι και λαχανικά
Δείτε την συνταγή για γρήγορο και πεντανόστιμο μοσχαράκι λεμονάτο
Μία συνταγή για όσους αγαπούν το μοσχαρίσιο κρέας ετοίμασε σήμερα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας επιτυχία!
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό μοσχάρι ελιά
2 μέτρια κρεμμύδια
2 κ.σ. μουστάρδα
2 σκ. σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπαχάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κύβο κότας
Για το ρύζι
500 γρ. μπασμάτι
500 γρ. ζωμός
5 καρότα
5 κολοκύθια
Δείτε το βίντεο
- ΗΠΑ: Την Παμ Μπόντι ονομάζει υπουργό Δικαιοσύνης ο Τραμπ – Πρώην εισαγγελέας και πιστή συνήγορός του
- Συρία: Στους 82 ανήλθαν οι νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην Παλμύρα
- Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι η Ρωσία παρουσίασε νέο πύραυλο με την επίθεση στην Ουκρανία
- Λακωνία: Σορός άντρα εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς στη Σκάλα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 50 τραυματίες από ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Γερμανία: Ο Πιστόριους δεν θα διεκδικήσει το χρίσμα του υποψήφιου καγκελάριου – Προτείνει Σολτς