Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Στο 32ο λεπτό ο Αουγκούστο με μια εκπληκτική 30άρα μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων βρήκε τον Ρουμάνο άσο στο ύψος της μικρής περιοχής και εκείνος με μια κεφαλιά έκανε το 0-1.
Δείτε το γκολ του Αλεξάντρου Μιτρίτσα που έβαλε μπροστά στο σκορ τον Δικέφαλο του βορρά κόντρα στους Αγρινιώτες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League