
Εμβόλιο – Τι να κάνουν όσοι έλαβαν νωρίτερα sms για την τρίτη δόση
Διευκρινίσεις για το θέμα έδωσε η Βάνα Παπαευαγγέλου στην καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών Υγείας
Στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής για τον κοροναϊό, Βάνα Παπαευαγγέλου, έδωσε διευκρινίσεις για όσους έλαβαν νωρίτερα από το αναμενόμενο το SMS για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.
Σύμφωνα με όσα είπε η κ. Παπαευαγγέλου, όσον αφορά τα άτομα με σοβαρή ανοσοκαταστολή, είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνουν την τρίτη δόση, ακόμα και τέσσερις εβδομάδες μετά τη δεύτερη.

Για τα άτομα με αυτοάνοσο
Για αυτούς που έλαβαν νωρίτερα το SMS για τη χορήγηση της τρίτης δόσης, σημείωσε ότι αν το μήνυμα το δέχθηκε άτομο με με αυτοάνοσο και μάλιστα νεαρής ηλικίας, είναι χρήσιμο να συμβουλευτεί τον γιατρό του για περαιτέρω οδηγίες.
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δεν είναι ανάγκη να βιαστούν, ωστόσο σημείωσε ότι η τρίτη δόση είναι συμπληρωματική και όχι αναμνηστική, κάτι που την καθιστά αναγκαία.
- 750+ στελέχη HR έδωσαν το παρών στο 28ο HR Symposium της KPMG, στη γιορτή του HR
- Στα 880 ευρώ ο κατώτατος μισθός
- Ο Βεζένκοφ αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη: «Η Μονακό έχει εξαιρετικό προπονητή»
- «No Other Land»: Η Ακαδημία των Όσκαρ αρνήθηκε να υποστηρίξει δημόσια τον Χαμντάν Μπαλάλ
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να μην εφαρμοστεί το Σύνταγμα στην προανακριτική για τα Τέμπη
- Μπαρτζώκας: «Όλοι θα χαρούν που θα δουν τον Σπανούλη, αλλά καλώς ή κακώς είναι αντίπαλός μας» – Τι είπε για τους τραυματίες