Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πέμη Ζούνη για καταγγελίες στο θέατρο - «Ήμουν αγριοκάτσικο και αντιδρούσα στην πρόθεση»

Πέμη Ζούνη για καταγγελίες στο θέατρο – «Ήμουν αγριοκάτσικο και αντιδρούσα στην πρόθεση»

«Ήξερα για σκληρές συμπεριφορές. Δεν ήξερα ότι τα πράγματα μπορεί να είναι πιο άρρωστα» δήλωσε η Πέμη Ζούνη μιλώντας στο Πάμε Δανάη!

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Πέμη Ζούνη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στις καταγγελίες που κλόνισαν το ελληνικό θέατρο, στη συνεργασία της με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και στην «αποχή» της από το χώρο της τηλεόρασης.

Μιλώντας για την περιοδεία με την παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες», η ίδια ανέφερε ότι ήταν ένα όμορφο ταξίδι που αγαπήθηκε από τον κόσμο. «Λαχταρούσα να ανέβω στη σκηνή μετά την πανδημία», είπε.

Αναφερόμενη στο κίνημα #MeToo και στα όσα ήρθαν φέτος «στο φως», η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι

«Υπάρχει αέρας κάθαρσης μετά τις αποκαλύψεις. Είναι κρίμα που το #MeToo έμεινε μόνο στους χώρους που φωτίζονται από τα φώτα της δημοσιότητας».

«Ήξερα για σκληρές συμπεριφορές. Δεν ήξερα ότι τα πράγματα μπορεί να είναι πιο άρρωστα. Δεν μου έχει τύχει κάποιο άσχημο περιστατικό στο θέατρο. Ήμουν τυχερή, ίσως ήμουν και “αγριοκάτσικο” και αντιδρούσα στην πρόθεση», συνέχισε.

Μιλώντας για την απόφαση να μην προβάλλονται σειρές στις οποίες συμμετείχαν πρόσωπα που αυτή τη στιγμή είναι αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη, η Πέμη Ζούνη είπε :

«Δεν μπορείς εύκολα να πάρεις θέση στο αν πρέπει να προβάλλονται σειρές με τους πρωταγωνιστές που έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν τελεσιδικήσει, πρέπει να ακούσουμε και τις δύο πλευρές για να πάρουμε θέση».

«Δεν είχα κάποια πρόταση από σίριαλ που να με ενδιαφέρει. Δε βιάζομαι να κάνω το ένα σίριαλ μετά το άλλο», είπε σχετικά με την «αποχή» της από την τηλεόραση.

«Η συνεργασία μου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ήταν από τις πιο έντονες στιγμές. Κάναμε ατελείωτες μέρες για να γυρίσουμε ένα επεισόδιο», θυμήθηκε η ίδια από το «Κλείσε τα μάτια».

«Το πρόβλημα υγείας της κόρης μου με άλλαξε, ήταν το πιο ωραίο και το πιο ακριβό μάθημα. Καταλαβαίνεις ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα», σημείωσε ακόμα η πάντα λαμπερή ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε ότι θέλει ένα εγγόνι.

«Θέλω εγγόνι, ο άντρας μου, μου είπε να υιοθετήσουμε ένα!», είπε χαρακτηριστικά γελώντας, ενώ παραδέχτηκε ότι φοβάται λίγο το χρόνο.

Η ίδια, τέλος, αναφέρθηκε στα χρήματα που κέρδισε από τη φωνή της, αλλά και τις μεγάλες αμοιβές της από την τηλεόραση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Πέμη Ζούνη μιλώντας στην κάμερα του Πάμε Δανάη!

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024