Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ για Ελπιδοφόρο - Παιδαριώδης ο χειρισμός της κυβέρνησης - Εκτίθεται ο πρωθυπουργός

ΣΥΡΙΖΑ για Ελπιδοφόρο – Παιδαριώδης ο χειρισμός της κυβέρνησης – Εκτίθεται ο πρωθυπουργός

Καλό είναι ο κ. Μητσοτάκης να καταλάβει ότι η παρουσία και οι συναντήσεις του σε διεθνές επίπεδο δεν μπορεί να υπόκεινται σε επικοινωνιακές σκοπιμότητες και σε παιχνίδια εσωκομματικών ισορροπιών, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Παιδαριώδη χαρακτήρισε τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα του κ. Ελπιδοφόρου, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι εκτίθεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός που «εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται, αλλάζοντας κάθε δύο ώρες στάση σε σχέση με τη συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής»

«Ο κυβερνητικός χειρισμός του ζητήματος που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου σε τουρκική εκδήλωση, είναι τουλάχιστον παιδαριώδης», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Απαξιώνει τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής, αλλά εκθέτει ταυτόχρονα και τον Έλληνα πρωθυπουργό, που για άλλη μια φορά εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται, αλλάζοντας κάθε δυο ώρες στάση σε σχέση με την συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής, ανάλογα με το ποια τάση στο εσωτερικό της ΝΔ ασκεί τις μεγαλύτερες πιέσεις», υπογραμμίζει και καταλήγει:

«Καλό είναι ο κ. Μητσοτάκης να καταλάβει ότι η παρουσία και οι συναντήσεις του σε διεθνές επίπεδο δεν μπορεί να υπόκεινται σε επικοινωνιακές σκοπιμότητες και σε παιχνίδια εσωκομματικών ισορροπιών».

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024