Φωτιά σε δρυοδάσος ξέσπασε στην περιοχή Αμορίου του Δήμου Σουφλίου στον Έβρο. Στο σημείο επιχειρούν 31 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνδράμουν ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος.
Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο Twitter
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αμόριο, του δήμου Σουφλίου Έβρου. Επιχειρούν 31 #πυροσβέστες με 9 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 1 Ε/Π και 1 Α/Φ.
Ο δασάρχης Διδυμοτείχου, Δημήτρης Μητρούδης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε δρυοδάσος, δεν απειλεί τον οικισμό του Αμορίου, ενώ οι βόρειοι άνεμοι έντασης 4-5 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή, απομακρύνουν τις φλόγες από τις αναδασώσεις πεύκης στα βόρεια του σημείου έναρξης της πυρκαγιάς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας