Σε τρεις αλλαγές προέβη ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στην ενδεκάδα που παρατάσσει τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, συγκριτικά με το νικηφόρο ματς με την ΑΕΚ.
Ο Ρουμάνος αφήνει στον πάγκο τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έκρινε το ντέρμπι, όπως και τους Κούρτιτς και Σβιντέρσκι.
Τερματοφύλακας αρχίζει ο Πασχαλάκης, στόπερ θα παίξουν οι Μιχάι και Μιχαηλίδης, δεξιός μπακ ο Τέιλορ και αριστερός μπακ ο Σίντκλεϊ.
Οι Εσίτι και Σβαμπ είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, ο Αουγκούστο θα παίξει μπροστά τους, οι Μίτριτσα και Ζίβκοβιτς στα άκρα της επίθεσης και ο Άκπομ στην κορυφή.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.