Συνάντηση με τους δύο αστυνομικούς που έσωσαν χτες βράδυ μια γυναίκα 48 ετών, η οποία έπεσε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει, είχε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος συνεχάρη τους δύο αστυνομικούς για την αυτοθυσία και την αποτελεσματικότητά τους και επισήμανε ότι «ενήργησαν με αποφασιστικότητα, κολύμπησαν οι ίδιοι και την έσωσαν».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι «αυτή είναι η αποστολή και το έργο των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα πάντα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και για την ασφάλεια των πολιτών».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου στα social media έχει ως εξής:

«Σήμερα στο γραφείο μου συναντήθηκα με δύο αστυνομικούς, τον Αρχιφύλακα Παπαγεωργίου Επαμεινώνδα και τον Υπαρχιφύλακα Δερβέναγα Άρη. Χθες τη νύχτα έσωσαν μια γυναίκα 48 ετών που βρέθηκε σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση κι έπεσε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει. Ενήργησαν με αποφασιστικότητα, κολύμπησαν οι ίδιοι και την έσωσαν.

»Νωρίτερα είχαν ενεργήσει μεθοδικά, όταν ενημερώθηκαν από το κέντρο της Άμεσης Δράσης ότι αναζητείτο η γυναίκα αυτή στην περιοχή της Σαρωνίδας.
Αυτή είναι η αποστολή και το έργο των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα πάντα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και για την ασφάλεια των πολιτών.

»Μπράβο για την αυτοθυσία και την αποτελεσματικότητα!».