Αφράτα κεφτεδάκια γιαουρτλού από τον Γιώργο Τσούλη
Ιδανική συνταγή για το Σαββατοκύριακο και όλη την οικογένεια
Με ένα νόστιμο φαγητό υποδέχθηκε το Σάββατο η παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι«, με τον σεφ Γιώργο Τσούλη να βάζει σε πειρασμό την Σίσσυ Χρηστίδου με μια ακόμα νόστιμη συνταγή του.
Ο σεφ της εκπομπής μαγείρεψε αφράτα κεφτεδάκια γιαουρτλού, ένα φαγητό αρκετά γρήγορο και πεντανόστιμο.
Σύμφωνα με τον γνωστό σεφ, ο κιμάς πρέπει να είναι μισός μοσχαρίσιος και μισός χοιρινός: αυτό θα δώσει γεύση και το λίπος του χοιρινού θα κάνει τα κεφτεδάκια πιο αφράτα.
Παράλληλα, η σος γιαουρτλού αφαιρεί την λαδίλα του τηγανιού, ενώ δίνει και μια ξεχωριστή γεύση!
Μετά το τηγάνισμα, και πριν μπουν στο γιαούρτι, τα κεφτεδάκια θα μπουν στην κόκκινη σάλτσα.
Το συγκεκριμένο φαγητό σερβίρεται είτε με πατάτες και πίτες είτε με πιλάφι.
Καλή σας όρεξη!
Δείτε εδώ τον σεφ να παρουσιάζει την συνταγή του:
- 72 χρόνια «Περιμένοντας τον Γκοντό» – Ειδική προσφορά για 72 ώρες στο Θέατρο Πόρτα
- ΚΚΕ: Ο Κώστας Σημίτης υπήρξε ένας πολιτικός αντίπαλος που συνέδεσε το όνομά του με σημαντικά γεγονότα
- «Μονομαχία» Παρί-Μονακό στην Ντόχα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν
- Συρία: Ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ
- Ρωσία: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια που είχαν κλείσει – Η ανακοίνωση της Rosaviatsia
- Διανυκτέρευση σε υποβρύχιο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου προσφέρει το Ναυτικό Μουσείο του Ουισκόνσιν