Αφράτα κεφτεδάκια γιαουρτλού από τον Γιώργο Τσούλη
Ιδανική συνταγή για το Σαββατοκύριακο και όλη την οικογένεια
Με ένα νόστιμο φαγητό υποδέχθηκε το Σάββατο η παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι«, με τον σεφ Γιώργο Τσούλη να βάζει σε πειρασμό την Σίσσυ Χρηστίδου με μια ακόμα νόστιμη συνταγή του.
Ο σεφ της εκπομπής μαγείρεψε αφράτα κεφτεδάκια γιαουρτλού, ένα φαγητό αρκετά γρήγορο και πεντανόστιμο.
Σύμφωνα με τον γνωστό σεφ, ο κιμάς πρέπει να είναι μισός μοσχαρίσιος και μισός χοιρινός: αυτό θα δώσει γεύση και το λίπος του χοιρινού θα κάνει τα κεφτεδάκια πιο αφράτα.
Παράλληλα, η σος γιαουρτλού αφαιρεί την λαδίλα του τηγανιού, ενώ δίνει και μια ξεχωριστή γεύση!
Μετά το τηγάνισμα, και πριν μπουν στο γιαούρτι, τα κεφτεδάκια θα μπουν στην κόκκινη σάλτσα.
Το συγκεκριμένο φαγητό σερβίρεται είτε με πατάτες και πίτες είτε με πιλάφι.
Καλή σας όρεξη!
Δείτε εδώ τον σεφ να παρουσιάζει την συνταγή του:
- Euro 2024: Ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ; (vid)
- Χαρίτσης: Το Νέο Λαϊκό Μέτωπο στη Γαλλία έγινε ένα νέο παράδειγμα αριστερής πολιτικής
- Θεσσαλονίκη: Νεκρή 32χρονη μητέρα που κατέρρευσε σε υδάτινο πάρκο προτού μπει στην πισίνα
- Χρήστος Μάστορας: Τι σχόλια εισέπραξε ο τραγουδιστής για την μεταμόρφωση του σε Στέλιο Καζαντζίδη;
- Εξαήμερη εργασία: Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις – Η ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη
- Να μετατραπεί σε «σύσταση» η υποχρέωση εμβολιασμού των ανηλίκων ζητεί γερουσιαστής της Ιταλίας