«Κόλλησε» η Άρσεναλ. Μετά το σερί των τριών νικών στην Premier League και των τεσσάρων σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είδε το… τρένο της να κάνει στάση απέναντι στην Μπράιτον.

Οι «γλάροι» που ήταν καλύτεροι, φρέναραν τους «κανονιέρηδες» και έμειναν στο 0-0, για την 7η αγωνιστική της Premier League, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στη 2η θέση με 14 βαθμούς μαζί με τη Γιουνάιτεντ, την Έβερτον και τη Λίβερπουλ που έχει ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο -6 από την κορυφή και στο -4 από την τετράδα η Άρσεναλ που χάνει έδαφος μετά το πολύ καλο της σερί.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν ο Ράμσντεϊλ έχασε την μπάλα αλλά ο Ντανκ αστόχησε με σουτ από κοντά ενώ στο 24’ η κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ σταμάτησε στο δοκάρι του Σάντσεθ.

Το ματς είχε ρυθμό, είχε φάσεις και από τις δύο πλευρές, ωστόσο η εικόνα και το σκορ δεν άλλαξαν, με το 0-0 να μένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα και τις δύο ομάδες να φεύγουν από το γήπεδο με έναν βαθμό.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Ντάφι, Φέλτμαν, Κουκουρέγια, Ντανκ, Μπερν, Γκρος (84’ Μαρτς), Λαλάνα, Μόντερ (78’ ΜακΆλιστερ), Τροσάρντ, Μοπέ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Τομιγιάσου, Λοκονγκά, Παρτέι, Σακά, Όντεγκααρντ (63’ Πεπέ), Σμιθ Ρόου (90’ Μέιτλαντ Νάιλς), Ομπαμεγιάνγκ (72’ Λακαζέτ)