Η Γιουβέντους είναι το αφεντικό της πόλης, αφού επικράτησε 1-0 της Τορίνο στο τοπικό ντέρμπι. Μετά από αρκετά χρόνια το παιχνίδι είχε και βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες φιγουράρουν μέχρι τώρα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Η Βέκια Σινιόρα είχε ανάγκη από τη νίκη, διότι προερχόταν από τρεις αγωνιστικές με στραβοπατήματα και τα σύννεφα συγκεντρώνονται πάνω από το σύνολο του Μάσιμο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά οι απανωτές γκέλες έκαναν βιαστικούς τους παίκτες της στην τελική προσπάθεια.

Το μοναδικό γκολ σκόραρε ο Λοκατέλι στο 86’, όταν ντρίμπλαρε έξω από την περιοχή και σούταρε, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Κουλουσέβσκι στο 90’ σούταρε στο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία για το 0-2.

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Άινα (65’ Ανσάλντι), Ροντρίγκες, Ζίμα, Μπρέμερ, Λούκιτς (65’ Λινέτι), Μαντραγκόρα, Μπρέκαλο (84’ Ρινκόν), Σινγκό, Πόμπεγκα, Σανάμπρια (77’ Μπαζέλι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Σάντρο, Κιελίνι, Ντε Λιχτ, Λοκατέλι, ΜακΚένι, Ραμπιό, Μπερναρντέσκι (80’ Κουλουσέβσκι), Κεν (46’ Κουαδράδο), Κιέζα (89’ Κάιο Ζόρζε)