Τρίποντο με ανατροπή για την Ιντερ, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σασουόλο, επικρατώντας με 2-1, για την 7η αγωνιστική της Serie A.

Ο δρόμος για τη νίκη δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για τους Νερατζούρι, καθώς για να φτάσουν στο «διπλό» χρειάστηκε να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, με τον Τζέκο να ισοφαρίζει στο 58’ και τον Μαρτίνες να κάνει το 2-1 στο 78’.

Με αυτή τη νίκη η Ιντερ ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 17 βαθμούς και πλέον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Νάπολι, που έχει 18 βαθμούς, αλλά και ένα ματς λιγότερο, καθώς αγωνίζεται την Κυριακή στην έδρα της Φιορεντίνα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν στο 6’ με τον Μπαρέλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Ντεφρέλ στο επόμενο λεπτό να φτάνει κοντά στο 1-0. Ο Χαντάνοβιτς, όμως, αντέδρασε σωστά και απέκρουσε την κεφαλιά του μέσου της Σασουόλο. Ο,τι δεν κατάφερε ο Ντεφρέλ, το έκανε στο 21’ ο Μπεράρντι. Ο Σκρίνιαρ έκανε πέναλτι στον Μπογκά και ο Μπεράρντι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 25’ ο Ντάμφρις άγγιξε την ισοφάριση, αλλά πλάσαρε άστοχα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο άνηκε στον Μπεράρντι, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή, σούταρε από δεξιά, αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε. Όπως έκανε και στο σουτ του Ροζέριο στο 49’, στην πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου ημιχρόνου.

Μετά το 50’ η Ιντερ ανέβασε την απόδοσή της και στο 58’ ο Τζέκο ισοφάρισε σε 1-1 το ματς, με κεφαλιά, μετά από τη σέντρα του Πέρισιτς. Στο 76’ ο Βόσνιος επιθετικός κέρδισε πέναλτι από τον Κονσίλι και ο Λαουτάρο Μαρτίνες από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή της Ιντερ.

Στο 82’ ο Τζέκο σκόραρε ξανά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, ενώ στο 86’ απείλησε για μια ακόμα φορά, με το πλασέ του όμως να φύγει άουτ. Στο 87’ ο Χαντάνοβιτς είπε «όχι» στον Μπεράρντι και βοήθησε την Ιντερ να φύγει με το διπλό από την έδρα της Σασουόλο.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Κίρικες, Μίλντιρ, Φεράρι, Ροζέριο, Λόπες, Φρατέζι (87’ Σκαμάκα), Ντζούριτσιτς (75’ Τραορέ), Ντεφρέλ (64’ Ραζπαντόρι), Μπεράρντι Μπογκά

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαζτόνι (57’ Ντιμάρκο), Ντάμφρις (57’ Νταρμιάν), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (57’ Βιδάλ), Πέρισιτς, Κορέα (57’ Ντζέκο), Λαουτάρο Μαρτίνες (88’ Ντ’Αμπρόζιο).