Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Αναλώσιμοι 4» - Γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη με Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ και Άντι Γκαρσία

«Αναλώσιμοι 4» – Γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη με Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ και Άντι Γκαρσία

Η ταινία «Αναλώσιμοι», στην οποία πρωταγωνιστεί πλειάδα διάσημων ηθοποιών, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στα box office και έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο

Σε χολιγουντιανό στούντιο θα μετατραπεί το Νοέμβριο η Θεσσαλονίκη καθώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4».

Η ταινία «Αναλώσιμοι», στην οποία πρωταγωνιστεί πλειάδα διάσημων ηθοποιών, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στα box office και έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο.

Όπως είπε στη Voria.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης, ήδη βρίσκεται στην πόλη ένα συνεργείο από το Λονδίνο για τα special effects και τις ειδικές σκηνές.

«Έχουν στήσει στη Θέρμη ένα τεράστιο πλατό και φτιάχνουν αυτή τη στιγμή μία πολεμική φρεγάτα 100 επί 30, για να γυρίσουν μία πολύ μεγάλη σκηνή δράσης. Και μετά τις 20 του μήνα περιμένουμε τον Άντι Γκαρσία, τον Τζέισον Στέιθαμ, τη Μέγκαν Φοξ, τον 50 Cent, τον Ντολφ Λούνγκρεν και μια πλειάδα άλλων ηθοποιών».

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος άλλωστε έχει και τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά των ταινιών. Ο κ. Κουάνης ανέφερε ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να μην γίνουν γυρίσματα μέσα στην πόλη, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να χρειαστεί.

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξανδρου Θάνου, τομεάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Sports in

Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

Ο προκριματικός της ενόργανης ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου και ο «άρχοντας των κρίκων» έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον πρώτο από τους τρεις ομίλους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024