«Σφαγή» με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου – Στα μαχαίρια ο γιος και η κόρη του
Οι συγγενείς του σπουδαίου ηθοποιού έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα
Ο Ανέστης Βλάχος, ο «κακός του κινηματογράφου» έφυγε από τη ζωή πριν από 40 ημέρες και ο «εμφύλιος πόλεμος» στην οικογένειά του έχει ξεκινήσει.
Ο λόγος είναι η διαθήκη του.
Μπορεί ο Ανέστης Βλάχος, όσο ζούσε να είχε κοντά του τα δύο του παιδιά από διαφορετικούς γάμους, ωστόσο σύμφωνα φαίνεται πως μεταξύ τους τα πράγματα δεν είναι καλά.
Ο ηθοποιός είχε αποκτήσει δύο παιδιά: τον Ηρακλή με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη και την Έλλη με την ηθοποιό Μαρία Γαρίτση.
Η οικογένεια λέγεται πως έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.
Πριν από λίγες ημέρες, ο γιος του Ηρακλής πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στην δεύτερη σύζυγό του και μέσα στην οποία δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά.
- ΔΟΑΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επανασύνδεσης του πυρηνικού σταθμού με το δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Έτος καταστροφής το 2025 για τα κρυπτονομίσματα
- «Κατηγορώ τον Ντόναλντ Τραμπ»: Στο νοσοκομείο ο Πιρς Μόργκαν μετά από πτώση – Υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου
- Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα – Συνεδριάζει το πρωί η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου στην Πολιτική Προστασία
- Γροιλανδία: Η Δανία ζητά από το ΝΑΤΟ να ξεκινήσει αποστολή για την ενίσχυση της άμυνάς της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
























































![Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/michigan-visibility-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442