Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Δέδας – «Μας αδικεί η διαφορά, τιμή μου να εργαστώ στην Εθνική»

Δέδας – «Μας αδικεί η διαφορά, τιμή μου να εργαστώ στην Εθνική»

Ο Στέφανος Δέδας ανέφερε πως η τελική διαφορά των 25 πόντων αδικεί την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα στα παράθυρα.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 103-78 στην πρεμιέρα της Basket League από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, βγάζοντας όμως μια πολύ ανταγωνιστική εικόνα για τρία δεκάλεπτα.

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως η τελική διαφορά των 25 πόντων αδικεί την Ένωση, ενώ απάντησε και για τα σενάρια που τον συνδέουν με τον πάγκο της Εθνικής ομάδας για τα «παράθυρα» της FIBA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τρία δεκάλεπτα μείναμε στο ματς, με καλή τακτική, χωρίς δύσκολα σουτ, αλλά με καλά plays. Κράτησαν τον ρυθμό σε υψηλό επίπεδο με την ενέργειά τους και δεν αντέξαμε. Κρατάμε τα καλά κομμάτια. Αυτή η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων τουλάχιστον σήμερα.

Είμαστε μείον τρεις παίκτες στον σχεδιασμό μας για την εποχή αυτή. Ο Παππάς μπαίνει αύριο 100% και θα παίξει την Τετάρτη. Είμαστε στην αγορά για δύο παίκτες, για έναν ψηλό και τον αντικαταστάτη του Χάρις. Το όνειρό μου ήταν να είμαι στην Εθνική. Είναι τιμή μου που υπάρχει αυτή η προοπτική. Με τον κ. Λιόλιο δεν μιλήσαμε προσωπικά. Έχω φορέσει εθνόσημο, με άλλη Εθνική ομάδα, μόνο που υπάρχει αυτή η αναφορά σε μένα είναι τιμή».

Only in

Πανικός και σύγχυση με τη φορολόγηση στα tips - Για κερκόπορτα να αμφισβητηθεί ο μισθός, μιλούν συνδικάτα

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην εστίαση με την πιθανότητα να φορολογηθεί το φιλοδώρημα ως εισόδημα. «Ανοίγει δρόμος αμφισβήτησης του μισθού», δηλώνουν εκπρόσωποι σωματείων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024