Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 103-78 στην πρεμιέρα της Basket League από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, βγάζοντας όμως μια πολύ ανταγωνιστική εικόνα για τρία δεκάλεπτα.

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως η τελική διαφορά των 25 πόντων αδικεί την Ένωση, ενώ απάντησε και για τα σενάρια που τον συνδέουν με τον πάγκο της Εθνικής ομάδας για τα «παράθυρα» της FIBA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τρία δεκάλεπτα μείναμε στο ματς, με καλή τακτική, χωρίς δύσκολα σουτ, αλλά με καλά plays. Κράτησαν τον ρυθμό σε υψηλό επίπεδο με την ενέργειά τους και δεν αντέξαμε. Κρατάμε τα καλά κομμάτια. Αυτή η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων τουλάχιστον σήμερα.

Είμαστε μείον τρεις παίκτες στον σχεδιασμό μας για την εποχή αυτή. Ο Παππάς μπαίνει αύριο 100% και θα παίξει την Τετάρτη. Είμαστε στην αγορά για δύο παίκτες, για έναν ψηλό και τον αντικαταστάτη του Χάρις. Το όνειρό μου ήταν να είμαι στην Εθνική. Είναι τιμή μου που υπάρχει αυτή η προοπτική. Με τον κ. Λιόλιο δεν μιλήσαμε προσωπικά. Έχω φορέσει εθνόσημο, με άλλη Εθνική ομάδα, μόνο που υπάρχει αυτή η αναφορά σε μένα είναι τιμή».