Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Διπλό στη Φλωρεντία για το «τρένο» της Νάπολι (1-2) – Έπιασε τετράδα η Ρόμα (2-0)

Διπλό στη Φλωρεντία για το «τρένο» της Νάπολι (1-2) – Έπιασε τετράδα η Ρόμα (2-0)

Ασταμάτητο το «τρένο» της Νάπολι που… πάτησε και τη Φιορεντίνα και έκανε το 7/7, επικρατώντας με 2-1 μέσα στην Τοσκάνη! Εύκολα η Ρόμα, νίκησε με 2-0 την Έμπολι και πάτησε τετράδα.

Ασταμάτητο το «τρένο» της Νάπολι που… πάτησε και τη Φιορεντίνα και έκανε το 7/7, επικρατώντας με 2-1 μέσα στην Τοσκάνη! Εύκολα η Ρόμα, νίκησε με 2-0 την Έμπολι και πάτησε τετράδα.

Φιορεντίνα – Νάπολι 1-2

Δεν σταματάει πουθενά το «τρένο» του Σπαλέτι. Ούτε όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ! Παρότι ήταν πίσω, η Νάπολι κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς μέσα στη Φλωρεντία και επικράτησε με 2-1 της Φιορεντίνα, κάνοντας το 7/7 στη Serie A!

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, φτάνοντας κοντά στο τέρμα του Οσπίνα αρκετές φορές. Και το γκολ τελικά ήρθε για τους «βιόλα». Ο Κουάτρα Μαρτίνεθ με όμορφο γυριστό από το πέναλτι, έκανε το 1-0 στο 29ο λεπτό, βάζοντας δύσκολα στη Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» ωστόσο βρήκαν την απάντηση τους. Παρότι ο Ινσίνιε δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι, ο Λοζάνο πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε πριν από την ανάπαυλα.

Το 2-1 διαμόρφωσε ο Ραχμάνι στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με μία τρομερή κεφαλιά.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι Οντριοθόλα, Μπιράγκι, Μαρτίνεθ, Μιλένκοβιτς, Μποναβεντούρα (77’ Κοκόριν), Ντάνκαν (77’ Μαλέχ), Πουλγκάρ (65’ Τορέιρα), Καγιεχόν (57’ Σοτίλ), Βλάχοβιτς, Γκονζάλες

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ρουί, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζιελίνσκι (57’ Ελμάς), Ανγκισά, Φαμπιάν Ρουίθ (84’ Μέρτενς), Ινσίνιε, Οσιμέν (84’ Πετάνια), Λοσάνο (57’ Πολιτάνο)

Ρόμα – Έμπολι 2-0

Έκανε το καθήκον της η Ρόμα. Με ένα γκολ στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου και ένα ακόμα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Μουρίνιο επικράτησε με 2-0 της Έμπολι και πάτησε τετράδα.

Τα γκολ για τους «τζιαλορόσι» τα σκόραραν οι Πελεγκρίνι και Μχιταριάν.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σμόλινγκ (90’ Ιμπάνιεθ), Βίνια (84’ Καλαφιόρι), Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Νταρμπό (64’ Κρστάντε), Τζανιόλο (85’ Τζανιόλο), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν (90’ Ζαλέβσκι), Βερετού, Έιμπραχαμ

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Ρομανιόλι, Βίτι, Στοϊάνοβιτς, Μαρκίτσα, Χέντερσον (70’ Στούλατς), Μπαντινέλι (46’ Χάας), Ζουρκόβσκι (46’ Μπαϊράμι), Ρίτσι, Ντι Φραντσέσκο (70’ Κουτρόνε), Πιναμόντι (30’ Μανκούζο)

Only in

Πώς η δημογραφική κρίση στην Ιαπωνία έκανε την Ευρώπη την μεγαλύτερη αγορά για την Asahi εκτός συνόρων

Σχεδόν αθότυβα η Asahi έχει αλώσει την μια μετά την άλλη τις ευρωπαϊκές αγορές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024