Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολα η Βιγιαρεάλ (2-0), έ«Χ»ασε την ευκαιρία η Σοσιεδάδ (1-1)

Εύκολα η Βιγιαρεάλ (2-0), έ«Χ»ασε την ευκαιρία η Σοσιεδάδ (1-1)

Μετά την ήττα στο Champions League από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 2-0 της Μπέτις – Σπατάλησε την ευκαιρία να ανεβεί μόνη πρώτη στην κορυφή η Σοσιεδάδ, μετά το 1-1 κόντρα στην Χετάφε.

Την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανεβεί μόνη πρώτη στην βαθμολογία της La Liga έχασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι έμειναν στο 1-1 με την Χετάφε, άφησαν δυο βαθμούς στην Μαδρίτη, και πλέον συγκατοικούν με Ρεάλ και Ατλέτικο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Oι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Ραμίρεζ λίγο πριν το ημίχρονο (40΄), με την Σοσιεδάδ να ανεβάζει ρυθμούς στο δεύτερο και αφού έχασε πρώτα δυο ευκαιρίες κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ογιαρθάμπαλ.

Από εκεί και πέρα, το 1-1 δεν άλλαξε καθόλου μέχρι το τέλος και έτσι η Σοσιεδάδ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να μείνει πρώτη. Από την άλλη, κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό της στο πρωτάθλημα μετά από οκτώ αγωνιστικές.

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Ολιβέρα, Κουένκα, Ντζενέ, Σουάρεθ (84’ Ιγκλέσιας), Μακσίμοβιτς, Φλορεντίνο, Αραμπάρι (75’ Σίλβα), Μάτα (75’ Ουνάλ), Σάντρο (89’ Μασίας), Αλενιά (84’ Πόεδα)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Λε Νορμάντ, Γοροσαμπέλ (82’ Γιανουζάι), Μουνιόθ, Ελουστόνδο, Θουμπιμένδι, Μερίνο, Ναβάρο (57’ Ισάκ), Πόρτου (82’ Θουμπελδία), Ογιαρθάμπαλ, Λομπέτε (57’ Μπαρενετσέα)

Βιγιαρεάλ – Μπέτις 2-0

Μετά την ήττα στο Champions League από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Βιγιαρεάλ δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει της Μπέτις με 2-0. Τα κιτρίνα υποβρύχια σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Νταντζούμα, έφτασαν στην νίκη και ανέβηκαν στην 11η θέση του πρωταθλήματος.

Only in

Έξι μέρες στη Ζάκυνθο: Το Φθινόπωρο του Έλληνα τουρίστα

Το Φθινόπωρο παραδοσιακά ήταν η περίοδος που οι τουριστικές τιμές ήταν χαμηλότερες. Αυτό δείχνει να μην ισχύει πλέον, με άμεσο αντίκτυπο για τον Έλληνα που θέλει να κάνει πιο οικονομικές διακοπές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024