Ο Τίμος Ζαχαράτος μαγειρεύει κριθαρότο με πανσέτα & λαχανικά
Εύκολη συνταγή για πεντανόστιμο κριθαρότο
Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος μας φτιάχνει ένα πεντανόστιμο πιάτο.
Υλικά:
100γρ. πανσέτα καπνιστή
400 γρ. κριθαράκι μέτριο
120 ml κρασί λευκό
Χυμό από 1/2 λεμόνι
40 γρ. παρμεζάνα
1 σκ. σκόρδο
150 γρ. μπρόκολο
150 γρ. μανιτάρια
300 ml ζωμό
1 κρεμμύδι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις