Ο Τίμος Ζαχαράτος μαγειρεύει κριθαρότο με πανσέτα & λαχανικά
Εύκολη συνταγή για πεντανόστιμο κριθαρότο
Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος μας φτιάχνει ένα πεντανόστιμο πιάτο.
Υλικά:
100γρ. πανσέτα καπνιστή
400 γρ. κριθαράκι μέτριο
120 ml κρασί λευκό
Χυμό από 1/2 λεμόνι
40 γρ. παρμεζάνα
1 σκ. σκόρδο
150 γρ. μπρόκολο
150 γρ. μανιτάρια
300 ml ζωμό
1 κρεμμύδι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
Δείτε το βίντεο
- Αναζητείται (;) αντίπαλος πόλος
- Ευρώπη: Ποιες χώρες της Γηραιάς Ηπείρου έχουν απαγορεύσει τα Χριστούγεννα στο παρελθόν
- Δούκας: Γεύματα αγάπης από τον Δήμο Αθηναίων – «Να βοηθήσουμε όσο περνάει από το χέρι μας»
- Κατοικία: Έξαρση αμερικανικού ενδιαφέροντος για την αγορά εξοχικών στην Ελλάδα μετά τη νίκη Τραμπ
- Συρία: Οι νέες αρχές λένε ότι έκαψαν ένα εκατομμύριο χάπια captagon
- Το κάρφωμα του Αντετοκουνμπο που πέρασε πάνω από τον Χάρνταγουεϊ ψηφίστηκε το 2ο καλύτερο της 25ετίας