Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί το ειδύλλιο.
Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάνου στην On Time, οι δυο τους πέρασαν ένα ρομαντικό διήμερο στο Ναύπλιο, ενώ ανέβηκαν στο Παλαμήδι απολαμβάνοντας τη μαγική θέα.
Εκεί, τους συνάντησε ο φύλακας του Παλαμηδίου, ο Σπύρος που τους βρήκε πολύ ταιριαστούς, αλλά όπως πρόσθεσε στα σχόλια στα social media (τα οποία εξαφανίστηκαν) είναι και ένα πολύ ευγενικό ζευγάρι.
Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία λατρεύει το Ναύπλιο, φωτογραφήθηκε από τον αγαπημένο της, ενώ ήταν πολύ προσεχτικοί όταν περπατούσαν ανάμεσα σε κόσμο ώστε να μην προκαλέσουν τα βλέμματα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.