Ένα ιδιαίτερο story έκανε σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός αποκάλυψε στους followers της το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτές τις ημέρες με τα αυτιά της και έδωσε τις δικές της συμβουλές.
Όπως είπε, από δική της απροσεξία ράγισε μια μεμβράνη στο αυτί της, με συνέπεια να μην ακούει καλά. Έχει ξεκινήσει κορτιζόνη και ελπίζει σε λίγο καιρό να ακούει και πάλι.
«Επειδή με ρωτάτε για το αυτί μου, ράγισα μια μεμβράνη που έχουμε εδώ πίσω στο αυτί. Έχω ξεκινήσει κορτιζόνη, κάνω και πολλές προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Σε κάθε περίπτωση, όταν κάνετε πλύσεις να το κάνετε με αγάπη και όχι με νεύρα όπως το έκανα εγώ. Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.