Το work from home ήρθε για να μείνει. Η δουλειά γραφείου είναι ήδη ξεπερασμένη με τους περισσότερους να έχουν πλέον τη δυνατότητα να εργαστούν από την άνεση του σπιτιού τους. Η νέα αυτή πραγματικότητα βέβαια έχει δημιουργήσει και καινούριες ανάγκες: αν μη τι άλλο η παρουσία στο γραφείο προσέφερε πρόσβαση σε εκτυπωτές, σκάνερ και φαξ, πρόσβαση που πλέον δεν υπάρχει. Ευτυχώς για ‘σένα, μπορείς να έχεις όλα τα παραπάνω ακόμα κι όταν βρίσκεσαι στο σπίτι επιλέγοντας το κατάλληλο πολυμηχάνημα. Συσκευές πρακτικές και λειτουργικές, τα πολυμηχανήματα θα αναλάβουν να καλύψουν τις ανάγκες σου για εκτύπωση, σάρωση και αποστολή εγγράφων, φωτογραφιών, αποδείξεων και ό,τι άλλο χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου.

Εμείς κάναμε μια βόλτα στα καταστήματα και βρήκαμε τα καλύτερα. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και το budget σου.

HP DeskJet 3762

Η πλέον καλοσχεδιασμένη πρόταση στην κατηγορία των πολυμηχανημάτων, το DeskJet 3762 θα… φωτίσει τον χώρο σου. Ιδιαίτερα συμπαγές έτσι ώστε να μην καταλαμβάνει περισσότερο χώρο απ’ όσο χρειάζεται, θα σου επιτρέψει να εκτυπώσεις, να σαρώσεις και να αντιγράψεις έγγραφα και φωτογραφίες. Θα σε καταπλήξει όχι μόνο με τα ζωηρά του χρώματα αλλά και την αθόρυβη λειτουργία του. Υποστηρίζει Wi-Fi για ασύρματη χρήση από συσκευές Android, iOS και Windows ενώ εξίσου βολικά είναι τα ePrint και αυτόματο σκανάρισμα.

Epson Expression Premium XP-5100

Θα εκπλαγείς με το πόσο πιο εύκολη θα κάνει την καθημερινότητά σου το Expression Premium XP-5100 της Epson. Ένα πολυμηχάνημα με εντυπωσιακή γκάμα δυνατοτήτων, προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εκτυπώσεων (σε ανάλυση 4800×1200 dpi), σαρώσεων και αντιγραφών χάρη στα 400 ακροφύσια μαύρου χρώματος και τα 128 ακροφύσια ανά χρώμα. Διαθέτει αναγνώστη καρτών μνήμης SD, SDXC και SDHC για απ’ ευθείας εκτύπωση των αγαπημένων σου αρχείων, ενώ υποστηρίζει Wi-Fi και Wi-Fi Direct για άμεση χρήση από το smartphone σου. Η έγχρωμη οθόνη αφής είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

HP DeskJet 2720e

Smart λύση για smart σπίτια, το HP DeskJet 2720e θα σε γλιτώσει από τον κόπο της συμβατικής εκτύπωσης, κάνοντας ευκολότερη την κάθε σου ημέρα. Υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω dual-band Wi-Fi -με αυτόματη επαναφορά μάλιστα- και Bluetooth έτσι ώστε να τον χρησιμοποιείς ασύρματα από κάθε σου συσκευή, σε όποιο δωμάτιο κι αν βρίσκεσαι. Προσφέρει λειτουργίες εκτύπωσης (με ταχύτητα 7,5 σελίδων/λεπτό), αντιγραφής και σάρωσης ενώ εγκαθίσταται σε χρόνο μηδέν χάρη στην εφαρμογή HP Smart. Συμπαγές και εύχρηστο, το HP DeskJet 2720e είναι το περιφερειακό που λείπει από το «παζλ» του σπιτιού σου.

Epson EcoTank L3111

Αξιόπιστο και οικονομικό, το πολυμηχάνημα Epson EcoTank L3111 θα σου δώσει τη δυνατότητα να εκτυπώσεις, να σαρώσεις και να αντιγράψεις με περίσσια ευκολία, σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Ενσωματώνει βελτιωμένο σύστημα δοχείου μελανιού με τεχνολογία γρήγορης αναπλήρωσης και ακροφύσια που δε στάζουν. Χρησιμοποίησε γνήσια μελάνια pigment και εκμεταλλεύσου την τεχνολογία Micro Piezo της Epson για εκτυπώσεις με γρήγορο στέγνωμα και χωρίς μουτζούρες. Το EcoTank L3111 συνδέεται με το PC σου μέσω USB και υποστηρίζει χαρτί μέγιστου μεγέθους Α4.

Canon PIXMA TR4551

Με το Canon PIXMA TR4551 ένα είναι το σίγουρο: δε θα σου λείψει τίποτα από το γραφείο δουλεύοντας από το σπίτι! Ένα 4-σε-1 πολυμηχάνημα, θα σου επιτρέψει να εκτυπώσεις, να αντιγράψεις, να σαρώσεις και να στείλεις/λάβεις φαξ. Διαθέτει Wi-Fi προκειμένου να το συνδέσεις ασύρματα στο οικιακό σου δίκτυο και να κάνεις τη δουλειά σου ακόμα πιο εύκολα ενώ προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης και χωρίς περιθώρια. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD που θα σε διευκολύνει ό,τι κι αν βάλεις κατά νου.

HP ENVY 6420e

Ένα πολυμηχάνημα που θα καλύψει τα «θέλω» κάθε μέλους της οικογένειας, το HP ENVY 6420e θα αναλάβει να εκτυπώσει, να σαρώσει και να αντιγράψει έγγραφα και φωτογραφίες. Συνδέεται ασύρματα με έξυπνες συσκευές μέσω Wi-Fi για να μη μπλέκεις με καλώδια και να εκτυπώνεις απ’ ευθείας από το smartphone, το tablet ή το laptop σου. Η ταχύτητά του είναι εξαιρετική φτάνοντας τις 10 σελίδες/λεπτό (σε ασπρόμαυρη εκτύπωση) ενώ υποστηρίζεται και εκτύπωση διπλής όψης. Είναι εφοδιασμένο με εύχρηστο πάνελ ελέγχου για να κάνεις τη δουλειά σου ακόμα πιο άνετα.

Epson Expression Home XP-3100

Ένα αποδοτικό all-in-one μηχάνημα για το σπίτι, το Epson Expression Home XP-3100 θα σε καλύψει πλήρως όσο υψηλές κι αν είναι οι απαιτήσεις σου. Προσφέρει δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής σε εξαιρετική ποιότητα για πεντακάθαρα και συνάμα οικονομικά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου την εφαρμογή iPrint της Epson και εκτύπωσε από κάθε έξυπνη συσκευή σου. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε το Email Print και στείλε τα έγγραφα που θες να εκτυπώσεις στο XP-3100 με… email! Η εύχρηστη οθόνη LCD των 3,7 ιντσών και η εκτύπωση διπλής όψης ολοκληρώνουν το χρηστικότατο προφίλ του πολυμηχανήματος της Epson.

HP DeskJet 2320

Ποιος είπε ότι η αγορά πολυμηχανήματος είναι δαπανηρή; Το DeskJet 2320 της HP αποτελεί μία εξαιρετικά οικονομική λύση που θα καλύψει τις βασικές ανάγκες του νοικοκυριού σου. Εγκαθίσταται και ρυθμίζεται στο λεπτό μέσω του app HP Smart ενώ συνδέεται στο PC σου μέσω θύρας USB για άμεση λειτουργία. Εκτυπώνει έως και 7,5 σελίδες/λεπτό ενώ υποστηρίζει μηνιαίο κύκλο 1000 σελίδων. Παράλληλα προσφέρει λειτουργίες σάρωσης και αντιγραφής σε μέγιστο μέγεθος Α4 και ανάλυση έως και 1200 dpi. Διαθέτει, τέλος, τροφοδότη 60 φύλλων.

Canon PIXMA TS3150

Το Canon PIXMA TS3150 είναι ένα πολυμηχάνημα που αφουγκράζεται και καλύπτει τις ανάγκες σου. Το συμπαγές του design του επιτρέπει να βρει τη θέση του στο γραφείο, το σαλόνι και γενικώς τον χώρο σου χωρίς να σε ξεβολέψει. Συνδέεται με κάθε λογής έξυπνη συσκευή (υπολογιστή, smartphone, φωτογραφική μηχανή κλπ) μέσω Wi-Fi γλιτώνοντάς σε από τον… εφιάλτη των καλωδίων, ενώ απενεργοποιείται αυτόματα μόλις αντιληφθεί ότι δε χρειάζεσαι άλλο τις υπηρεσίες του. Η οθόνη LCD κάνει τον χειρισμό του παιχνίδι ενώ η συμβατότητα με Apple AirPrint, Google Cloud Print και Canon PRINT κλείνει ιδανικά το όλο πακέτο.

HP ENVY 6020e

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της οικογένειάς σου, το HP ENVY 6020e θα τις καλύψει και με το παραπάνω. Κομψό και διακριτικό, εκτυπώνει, αντιγράφει και σαρώνει κάθε είδους έγγραφο με την ίδια καθαρότητα και πιστότητα χρωμάτων: από τις φωτογραφίες της τελευταίας σου εκδρομής και τις αποδείξεις του επαγγελματικού σου ταξιδιού, μέχρι τα συμβόλαια που πρέπει να μελετήσεις και τις εργασίες των παιδιών. Υποστηρίζει σύνδεση μέσω Wi-Fi και Bluetooth καθώς επίσης και λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης. Το δε πάνελ ελέγχου του, θα σου επιτρέψει να κάνεις ό,τι βάλεις στον νου σου με μια κίνηση.