Ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει κεφτεδάκια τραγανά με χωριάτικες πατάτες
Ένα λαχταριστό πιάτο κεφτεδάκια τραγανά με χωριάτικες τραγανές πατάτες ετοιμάζει σήμερα στην κουζίνα της «Ελένης» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου.
- «Πιο κοντά από ποτέ» βρίσκεται μια συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, σύμφωνα με την Χαμάς
- Στέλεχος της ΑΑΔΕ σε κύκλωμα που διακινούσε ποτά «μπόμπες» – Δώδεκα συλλήψεις
- «Είναι άρρωστος και διεστραμμένος, όσα μου έκανε δεν τα είχα διανοηθεί» - Σοκάρει η 35χρονη για τον αστυνομικό
- Διαρρήκτες «άδειαζαν» το εργαστήριο του γλύπτη Γεώργιου Λάππα στη Νέα Ιωνία
Δοκιμάστε να φτιάξετε τους πιο νόστιμους παραδοσιακούς κεφτέδες με τραγανές πατάτες από τον σεφ Nικόλα Σακελλαρίου.
Υλικά
400 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος
400 γραμμ. κιμάς χοιρινός
170 γραμμ. τριμμένη φρυγανιά
2 κρεμμύδια ξερά, αλεσμένα
½ κουτ. τσαγιού τζίντζερ, σκόνη
½ κουτ. τσαγιού μοσχοκάρυδο, σκόνη
½ φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Για το σιρόπι
5 κουτ. σούπας δυόσμος φρέσκος, ψιλοκομμένος
2 αβγά
6 πατάτες μεγάλες
Αλάτι- πιπέρι
Καπνιστή πάπρικα
Ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις