Δοκιμάστε να φτιάξετε τους πιο νόστιμους παραδοσιακούς κεφτέδες με τραγανές πατάτες από τον σεφ Nικόλα Σακελλαρίου.

Υλικά

400 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος

400 γραμμ. κιμάς χοιρινός

170 γραμμ. τριμμένη φρυγανιά

2 κρεμμύδια ξερά, αλεσμένα

½ κουτ. τσαγιού τζίντζερ, σκόνη

½ κουτ. τσαγιού μοσχοκάρυδο, σκόνη

½ φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Για το σιρόπι

5 κουτ. σούπας δυόσμος φρέσκος, ψιλοκομμένος

2 αβγά

6 πατάτες μεγάλες

Αλάτι- πιπέρι

Καπνιστή πάπρικα

Ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση: