Ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει κεφτεδάκια τραγανά με χωριάτικες πατάτες
Ένα λαχταριστό πιάτο κεφτεδάκια τραγανά με χωριάτικες τραγανές πατάτες ετοιμάζει σήμερα στην κουζίνα της «Ελένης» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου.
Δοκιμάστε να φτιάξετε τους πιο νόστιμους παραδοσιακούς κεφτέδες με τραγανές πατάτες από τον σεφ Nικόλα Σακελλαρίου.
Υλικά
400 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος
400 γραμμ. κιμάς χοιρινός
170 γραμμ. τριμμένη φρυγανιά
2 κρεμμύδια ξερά, αλεσμένα
½ κουτ. τσαγιού τζίντζερ, σκόνη
½ κουτ. τσαγιού μοσχοκάρυδο, σκόνη
½ φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Για το σιρόπι
5 κουτ. σούπας δυόσμος φρέσκος, ψιλοκομμένος
2 αβγά
6 πατάτες μεγάλες
Αλάτι- πιπέρι
Καπνιστή πάπρικα
Ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση:
- Μαρία Σολωμου: «Άφησα το σπίτι μου για να μείνει ο γιος μου, ο Μάριος και η οικογένεια του»
- Μπέρνι Σάντερς: Στηρίζει τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ο γερουσιαστής
- Airbnb: Οι αλλαγές στη λειτουργία τους και η ανατροπή στις μισθώσεις
- Ουκρανία: Το κοινοβούλιο αναβάλλει τη συνεδρίασή του
- Μπενιαμίν Νετανιάχου: Μίλησε για νέα «δίκη του Ντρέιφους» μετά το ένταλμα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
- Τρίτο κόμμα με τη βούλα, μίκρυνε η παρεούλα