Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Καλά νέα για τον Ίνγκασον

Καλά νέα για τον Ίνγκασον

Μετά από πολλούς μήνες ο Ισλανδός αμυντικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και μετράει πλέον αντίστροφά για την επιστροφή του στην δράση.

Ευχάριστα τα νέα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού ο Ίνγκι Ίνγκασον κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες. Ο Ισλανδός δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης ωστόσο μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Οι μέρες περνούν, ο Ράζβαν Λουτσέσκου περιμένει την επιστροφή των διεθνών και παράλληλα υποδέχεται ποδοσφαιριστές που έλειψαν από την ομάδα το προηγούμενο διάστημα. Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει σιγά, σιγά το… οπλοστάσιό του να γεμίζει, γεγονός που θα του δώσει περισσότερες επιλογές στο απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Τόμας Μουργκ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ και ο Ίνγκι Ίνγκασον συμμετείχε σε όλη την προπόνηση για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο Ισλανδός δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά βρίσκεται στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του.

Στη διάθεση του Λουτσέσκου από την Τρίτη (12.10) αναμένεται να τεθεί κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , ο οποίος την Δευτέρα (11.10) ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα. Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις κατοχής και μίνι δίτερμα με ειδικό στόχο.

Την Τρίτη (12.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Only in

Έξι μέρες στη Ζάκυνθο: Το Φθινόπωρο του Έλληνα τουρίστα

Το Φθινόπωρο παραδοσιακά ήταν η περίοδος που οι τουριστικές τιμές ήταν χαμηλότερες. Αυτό δείχνει να μην ισχύει πλέον, με άμεσο αντίκτυπο για τον Έλληνα που θέλει να κάνει πιο οικονομικές διακοπές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024