Όσο πλησιάζει η έναρξη της σεζόν στο nba οι ομάδες έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να διαμορφώνουν τα τελικά τους ρόστερ.
Έτσι λοιπόν η Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Τζόνι Ο’Μπράιαντ, τον οποίο είχαν αποκτήσει λίγες μέρες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου.
Ο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια της preseason και είχε συνολικά 8 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής.
Κάτι ανάλογο με τους Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν να κάνουν και οι Ατλάντα Χοκς με τον Τζαχίλ Όκαφορ.
Βέβαια οι ομάδες θα συνεχίσουν να πληρώνουν κανονικά τους παίκτες μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό τους αλλά όμως αν κάποια ομάδα θέλει να αποκτήσει το συμβόλαιο τους μπορεί να το κάνει.
The Milwaukee Bucks have requested waivers on forward Johnny O’Bryant.
Signed on Sept. 29, O’Bryant appeared in two preseason games with the Bucks, totaling eight points and three rebounds in 21 minutes. pic.twitter.com/wAVTJQhAw4
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.