Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
GNTM – Ανατροπή με την αποχώρηση – Η ανακοίνωση που άφησε τους πάντες άφωνους

GNTM – Ανατροπή με την αποχώρηση – Η ανακοίνωση που άφησε τους πάντες άφωνους

Το αποψινό επεισόδιο επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τους παίκτες, αφού στο σπίτι βρέθηκε η Νάσια Μάτσα, η οποία έχει λάβει συμμετοχή σε αμέτρητες παγκόσμιες καμπάνιες διεθνών οίκων μόδας και editorial αναγνωρισμένα περιοδικά

Ακόμα μια εβδομάδα και ακόμα μια διαδικασία αποχώρησης για τα μοντέλα του GNTM, τα οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πείσουν τους κριτές και να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου top model.

Το αποψινό επεισόδιο επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τους παίκτες, αφού στο σπίτι βρέθηκε η Νάσια Μάτσα, η οποία έχει λάβει συμμετοχή σε αμέτρητες παγκόσμιες καμπάνιες διεθνών οίκων μόδας και editorial αναγνωρισμένα περιοδικά.

Όσον αφορά στη δοκιμασία αποχώρησης αυτή είχε θέμα καμπάνια για τη σημασία της πρώτης φωνής και το πώς αυτή δημιουργεί ένα κίνημα.

Οι παίκτες κλήθηκαν σε ομάδες να δημιουργήσουν με τα σώματα και τις πόζες τους ένα «κύμα», που να αποτυπώνει αλληγορικά τη φωνή που δυναμώνει, σε μια φωτογράφηση που συνδυάζει το modelling με την κοινωνική ευαισθητοποίηση.

Πολλοί δυσκολεύτηκαν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους ενώ για άλλους βγήκαν πιο εύκολα στην επιφάνεια. Ωστόσο για αυτήν την δοκιμασία όλοι ήταν ασφαλείς, αφού όπως ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, δεν θα υπάρξει αποχώρηση για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024