Τίμος Ζαχαράτος – Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» μας μαθαίνει να φτιάχνουμε cheesecake καραμέλα
Μια παραλλαγή της αγαπημένης συνταγής που είναι βέβαιο ότι θα λατρέψεις
- Ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα - Κορυφώνεται η κίνηση, τι να προσέχουμε όταν αγοράζουμε παιχνίδια και τρόφιμα
- Πώς διαμορφώνονται οι τιμές από το χωράφι στο ράφι
- Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια για τον σκύλο και τη γάτα μας – Εύγευστες συνταγές
- Ο Τραμπ διορίζει τον παραγωγό του «Apprentice», ως ειδικό απεσταλμένο στη Μεγάλη Βρετανία
Ποιος δεν λατρεύει την κρεμώδη γεύση και την τραγανή υφή του cheesecake;
Η εκδοχή που παρουσίασε σήμερα ο Τίμος Ζαχαράτος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» απογειώνει ακόμη περισσότερο το αμαρτωλό γλυκό, προσθέτοντας τη λαχταριστή γεύση της καραμέλας.
Απολαύστε το κι εσείς ακολουθώντας την παρακάτω απλή συνταγή.
Υλικά
250γρ. μπισκότα
150γρ. βούτυρο λιωμένο
Για τη γέμιση
280 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
550γρ. τυρί κρέμα
100γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.γ. βανίλια
Για την καραμέλα
100γρ. ζάχαρη
140 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ βούτυρο
1/2 λοβό βανίλιας
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις