Η Βιλερμπάν έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής στη Euroleague επικρατώντας της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αναντολού Έφες, με σκορ 75-73 ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ανατροπή.
Καθοριστικός για τη νίκη των Γάλλων ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα σέντερ να σημειώνει το καλάθι που «σκότωσε» την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Ο Οσετκόφσκι πήρε τον διάδρομο από τα δεξιά προς τα αριστερά, έκανε το λέι-απ, όμως αστόχησε, για να έρθει ο νεαρός σέντερ και με φόλοου να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League