Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Μπάλλος» – Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις

«Μπάλλος» – Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις

Ειδικότερα τηρούνται σε επιφυλακή τα προβλεπόμενα από το Σχέδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ τμήματα και μέσα. Όλα τα τμήματα ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης Στρατιάς και της ΑΣΔΥΣ, μετέπεσαν σε ετοιμότητα επέμβασης στο μισό του προβλεπόμενου χρόνου. Τηρούνται σε ετοιμότητα ιπτάμενα μέσα για την ανάληψη αποστολών Επιτήρησης, καθώς και Έρευνας και Διάσωσης

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία «Μπάλλος»

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 και σε συνέχεια σύσκεψης υπό τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Χαρδαλιά που πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος συγκάλεσε σύσκεψη με την συμμετοχή των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων των Κλάδων των ΕΔ.

Κατά την διάρκεια της δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες για την τήρηση σε μέγιστη ετοιμότητα προσωπικού και μέσων των ΕΔ για την συνδρομή σε όση έκταση απαιτηθεί στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, προς αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων από την κακοκαιρία ΜΠΑΛΛΟΣ.

Ειδικότερα με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και έγκριση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για την αντιμετώπιση της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού με πιθανή εκδήλωση ακραίων φαινομένων έχουν ήδη αναληφθεί οι ακόλουθες ενέργειες:

§    Τηρούνται σε επιφυλακή τα προβλεπόμενα από το Σχέδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ τμήματα και μέσα.

§    Επιπλέον και πέραν των προαναφερθέντων από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, όλα τα τμήματα ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης Στρατιάς και της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), μετέπεσαν σε ετοιμότητα επέμβασης στο μισό του προβλεπόμενου χρόνου.

§    Επιπρόσθετα, τηρούνται σε ετοιμότητα ιπτάμενα μέσα για την ανάληψη αποστολών Επιτήρησης, καθώς και Έρευνας και Διάσωσης εφόσον απαιτηθεί.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024