Μυστικά για τους πιο νόστιμους λαχανοντολμάδες από τον Τίμο Ζαχαράτο
Η καλύτερη συνταγή για λαχανοντολμάδες
- Η Μπιγιονσέ έπαθε... Πάμελα Άντερσον και το διαδίκτυο έχασε το μυαλό του
- «Διαταραγμένη» χαρακτήρισε η κυβέρνηση τη νεαρή Ιρανή φοιτήτρια που γδύθηκε δημοσίως
- Κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων και εκρηκτικών υλών – Συνελήφθησαν 5 άτομα
- Τσουνάμι εκλογικής παραπληροφόρησης στα social media - Ανησυχία για «ξένο δάκτυλο»
Ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μοιράζεται με τους τηλεθεατές του MEGA τα μυστικά του για τους πιο νόστιμους λαχανοντολμάδες!
Θα χρειαστείτε:
1 λάχανο μεγάλο
1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό & μοσχαρίσιο)
3 φλ. ρύζι γλασέ
1 κρεμμύδι
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι άνηθο
½ ματσάκι δυόσμο
1 κ.γ. κύμινο
Για τη σάλτσα αβγολέμονο:
3 αβγά
Χυμό από 2 λεμόνια
1 κ.σ. αλεύρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις