Ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μοιράζεται με τους τηλεθεατές του MEGA τα μυστικά του για τους πιο νόστιμους λαχανοντολμάδες!

Θα χρειαστείτε:
1 λάχανο μεγάλο

1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό & μοσχαρίσιο)

3 φλ. ρύζι γλασέ

1 κρεμμύδι

1 ματσάκι μαϊντανό

1 ματσάκι άνηθο

½ ματσάκι δυόσμο

1 κ.γ. κύμινο

Για τη σάλτσα αβγολέμονο:
3 αβγά

Χυμό από 2 λεμόνια

1 κ.σ. αλεύρι

Ακολουθήστε τις οδηγίες του Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη!