Η Σύρος δεν είχε βιώσει ακόμα την κακοκαιρία «Μπάλλος», αλλά αυτή έφτασε και μέχρι τις Κυκλάδες. Ο καιρός, ευτυχώς για την περιοχή, δεν είχε τα ακραία χαρακτηριστικά τα οποία παρουσίασε σε άλλα σημεία, ωστόσο, την Παρασκευή τα πράγματα αναμένεται να χειροτερέψουν. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχοπτώσεις και οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι.
Έγινε η νύχτα μέρα
Το παρακάτω βίντεο του cyclades24.gr αποτυπώνει ότι οι αστραπές έκαναν τη νύχτα μέρα στη Σύρο το βράδυ της Πέμπτης. Ιδιαίτερο ήταν το στιγμιότυπο όταν το πλοίο της γραμμής προσέγγιζε το λιμάνι της Ερμούπολης. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.