Η ΑΕΚ Β’ αγωνίζεται με τον Αστέρα Βλαχιώτη σε φιλική αναμέτρηση η οποία στάθηκε αφορμή για ένα μίνι reunion τεσσάρων πρώην συμπαικτών της ΑΕΚ από τη δεκαετία του ’90. Ο λόγος για τους Ηλία Ατματσίδη, Σάκη Χιώτη, Γιάννη Καλλιτζάκη και Γιώργο Κούτουλα.
Η ανάρτηση της ΑΕΚ:
«Ο φιλικός αγώνας που θα δώσει σήμερα (4 μμ) η ΑΕΚ Β με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας Λακωνίας, έγινε αφορμή να συναντηθούν ξανά τέσσερις παλιοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Γιάννης Καλλιτζάκης, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Β Ηλίας Ατματσίδης (πάνω) ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ Β Διονύσης Χιώτης και ο μόνιμος κάτοικος Σκάλας Γιώργος Κούτουλας (κάτω) είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά και να θυμηθούν την εποχή που οι τέσσερίς τους ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ στα τέλη της δεκαετίας του ’90».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.