Διακλαδικό τμήμα «Δευκαλίωνα» διατέθηκε, σήμερα, Κυριακή 17 Οκτωβρίου, για την απομάκρυνση φερτών υλικών από δρόμους του χωριού Κάτω Γαρούνα Κέρκυρας, μετά από εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και έγκριση από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας. Το τμήμα του «Δευκαλίωνα» διατέθηκε μετά από αίτημα του δήμου Κέρκυρας και σε άμεση συνεργασία με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.