«Γκέλα» για την Κοπεγχάγη πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του Conference League.
Οι αντίπαλοι του Δικεφάλου του Βορρά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το «στραβοπάτημα» της Μίντιλαντ που έμεινε στο 2-2 με τη Νόρντζελαντ και έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στον βαθμό τη διαφορά από την κορυφή.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Σίμονσεν, ωστόσο η Κοπεγχάγη βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπίελ στο 65ο λεπτό. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μια ανάσα πριν τη νίκη, ωστόσο Μπόιλεσεν αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 88ο λεπτό και έχασε την ευκαιρία να δώσει το «τρίποντο» στην Κοπεγχάγη που «γκέλαρε» πριν από το παιχνίδι με την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.