Νίκη Κάρτσωνα – Δεν έχω νευρική ανορεξία
«Αγαπώ πολύ το φαγητό, αλλά μού αρέσει η υγιεινή διατροφή»
Στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς έγραφαν ότι έχει νευρική ανορεξία αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Νίκη Κάρτσωνα.
Όπως σημείωσε το πρώην μοντέλο, αγαπά το φαγητό και της αρέσει να μαγειρεύει.
«Ίσως, υπήρχαν φορές που να φαινόμουν πιο αδύνατη και κουρασμένη», υπογράμμισε.
Αναλυτικά όσα είπε στο περιοδικό «Εγώ»
Φημολογείται πως στο παρελθόν είχες πάθει νευρική ανορεξία. Ισχύει;
«Όχι, σε καμία περίπτωση! Έχει γραφτεί πολλές φορές αυτό και το έχω διαψεύσει όσες φορές έχει λεχθεί. Αγαπώ πολύ το φαγητό, αλλά μού αρέσει η υγιεινή διατροφή. Μού αρέσει πολύ να μαγειρεύω, γιατί είναι ένα είδος φροντίδας για τους ανθρώπους που αγαπάω και δεν εννοώ μόνο τον άντρα μου, το παιδί μου και την οικογένειά μου, αλλά και τους φίλους μου.
Σίγουρα, όμως, υπήρχαν περίοδοι της ζωής μου που από την πολλή κούραση- ειδικά όταν έμενα μόνη μου- και δούλευα πολύ τότε με το μόντελινγκ και την τηλεόραση, δεν ασχολούμουν πολύ με τη διατροφή μου. Ίσως, υπήρχαν φορές που να φαινόμουν πιο αδύνατη και κουρασμένη. Ειδικά οι άνθρωποι που είναι αδύνατοι, γράφει στο πρόσωπο η κούραση, πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου και να τον φροντίζεις. Ευτυχώς και Δόξα τω Θεώ δεν έχω περάσει από νευρική ανορεξία. Η νευρική ανορεξία δεν είναι μια επιλογή, αλλά μια αρρώστια που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442