Πυροβολισμοί στην Κηφισιά – Νεκρός ο ένας υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου
Θύματα ήταν δύο υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου, οι οποίοι εργάζονταν σε κατάστημα κοντά στη λεωφόρο Τατοΐου. Ο ένας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο ΚΑΤ με τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Λίγη ώρα ωστόσο μετά, κατέληξε καθώς έφερε σοβαρά τρααύματα
Θύματα ήταν δύο υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου, οι οποίοι εργάζονταν σε κατάστημα κοντά στη λεωφόρο Τατοΐου. Ο ένας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο ΚΑΤ με τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Λίγη ώρα ωστόσο μετά, κατέληξε καθώς έφερε σοβαρά τρααύματα.
Ο δεύτερος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με τραύμα στην πλάτη.
Το χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο μαινόμενος άνδρας, περίπου 38-40 ετών, εισέβαλε ένοπλος στο κατάστημα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον υπέρογκο λογαριασμό φυσικού αερίου που έλαβε.
Στη συνέχεια, πυροβόλησε τους δυο υπαλλήλους περισσότερες από πέντε φορές από κοντινή απόσταση. Αμέσως μετά επέστρεψε σπίτι του, ξαναγέμισε το όπλο και γύρισε και πάλι στο κατάστημα, όμως εκείνη την ώρα έφτασε η αστυνομία που είχε ενημερωθεί για το συμβάν.
Ο άνδρας έφυγε τρέχοντας προς το σπίτι του αφήνοντας το όπλο στην πυλωτή και ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης τον καταδίωξαν, του ζήτησαν να παραδοθεί, όπως και έπραξε.
Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο τραυματίες έκαναν εργασίες για το φυσικό αέριο στον δρόμο, στη λεωφόρο Τατοΐου, στη Νέα Ερυθραία και ο 40χρονος δράστης βγήκε σε μπαλκόνι παρακείμενης πολυκατοικίας και τους πυροβόλησε.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Άλλες εκδοχές για την ίδια υπόθεση κάνουν λόγο για εταιρεία διαχείρισης και έκδοσης κοινοχρήστων, στο κατάστημα της οποίας εισέβαλε ο δράστης.
Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τους πυροβολισμούς περιέγραψε κάτοικος της περιοχής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
«Ακούω ξαφνικά πολλούς πυροβολισμούς. Είδα τον έναν πεσμένο κάτω και φώναζε ‘’βοηθήστε με’’», «ο άλλος του έλεγε ‘’Βασίλη κρατήσου’’» τόνισε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο αιμόφυρτος άνδρας είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην κοιλιά και το στήθος.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας