Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά οδήγησε στην ακύρωση της σημερινής ενημέρωσης για τους εμβολιασμούς. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19 αναβάλλεται, λόγω της απώλειας της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφης Γεννηματά».
Είχε περάσει από το υπουργείο Υγείας
Να θυμίσουμε ότι στην πολυετή πολιτική πορεία της η Φώφη Γεννηματά είχε περάσει και από το υπουργείο Υγείας. Στις εθνικές εκλογές του 2009 είχε επανεκλεγεί ως βουλευτής μετά τις θητείες της στην τότε Υπερνομαρχία και διετέλεσε υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.