Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βασίλης Δημητριάδης θα εξηγήσει στον αθλητικό εισαγγελέα, την «θα τα πούμε μετά» απειλή του στον διαιτητή Γρατσάνη;

Ο Βασίλης Δημητριάδης θα εξηγήσει στον αθλητικό εισαγγελέα, την «θα τα πούμε μετά» απειλή του στον διαιτητή Γρατσάνη;

Η τηλεοπτική εικόνα έφερε στο προσκήνιο μια υπόθεση που ζητά επειγόντως απαντήσεις

Υπέπεσε στην αντίληψη του φίλαθλου κοινού αποκλειστικά από την δύναμη της τηλεοπτικής εικόνας. Και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έκανε πολλούς από εκείνους που θυμούνται με ενδιαφέρον τα χρόνια του Βασίλη Δημητριάδη εντός των αγωνιστικών χώρων, να προβληματιστούν για τον 55χρονο βετεράνο.

Διότι είτε ο ίδιος τελικά δεν κατάλαβε ποτέ την διαφορά ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον διοικητικό παράγοντα, εκείνον δηλαδή που αντικαθιστά την αθλητική φανέλα με το αυστηρό κοστούμι. Είτε δεν κατάλαβαν όλοι οι υπόλοιποι πως ο άλλοτε σημαντικός σκόρερ στη δεύτερη «ποδοσφαιρική καριέρα» του είναι πια κάποιος άλλος.

Κάποιος που πλησιάζει τον 4ο διαιτητή σε απόσταση αναπνοής. Τον «δείχνει» με τον δάχτυλο. Και είτε αγνοώντας, είτε αδιαφορώντας για το γεγονός πως όλα αυτά συμβαίνουν σε ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη, τον απειλεί με… συνέπειες αγνώστων λοιπών στοιχείων: «Εσύ φταις. Εσύ φταις. Θα τα… πούμε μετά» είπε απευθυνόμενος προς τον διαιτητή Γρατσάνη και δείχνοντας του πλέον τη «φυσούνα» προς την είσοδο των αποδυτηρίων. Τον «4ο» της χθεσινής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Βόλο.

Τι είπαν «μετά»; Προφανώς δεν θα το μάθουμε ποτέ. Εκτός αν ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος πράξει τα δέοντα καλώντας τον Βασίλη Δημητριάδη για να… λυθεί το μυστήριο. Καταγράφηκε μια ξεκάθαρη απειλή από έναν διοικητικό παράγοντας μιας μεγάλης ΠΑΕ, σε έναν διαιτητή. Είδε, το περιστατικό ολόκληρη η Ελλάδα. Αυτονόητα θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.

Και από τον Βασίλη Δημητριάδη που απείλησε. Και από τον διαιτητή Βαγγέλη Γρατσάνη που αυτονόητα δεν έστειλε τον 55χρονο στις κερκίδες.

Το μόνο βέβαιο; Πως δεν είναι η πρώτη φορά που άλλοτε άσος του Άρη και της ΑΕΚ είναι ο πρωταγωνιστής σε τέτοιες υποθέσεις. Ένα «άλμπουμ» με καρέ από τέτοιες αναμνήσεις μπορεί να σχηματίσει από το πλούσιο παρελθόν του σε ανάλογα περιστατικά έντασης.

Βρέθηκε άλλωστε ενώπιον του αθλητικού δικαστή ήδη μια φορά φέτος για όσα είπε και έκανε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης (19/9). Σε ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται μόλις ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του.

Και εκεί δεν ήταν μόνος του στην Κρήτη. Ήταν επί της ουσίας ολόκληρο το σχήμα των «διοικητικών» που ταξίδεψαν για το ματς στο Ηράκλειο: Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Παναγιώτης Κονέ, ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Παπαδημητρίου.
Τιμωρήθηκαν όλοι τους σε πρώτο βαθμό (Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League) με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και χρηματικό πρόστιμο. Ο Βασίλης Δημητριάδης όμως ήταν ανάμεσα σε εκείνους που απαλλάχθηκαν σε δεύτερο βαθμό.
Με ενδιαφέρον αναμένεται συνολικά και η αντίδραση της ΚΕΔ για την υπόθεση. Για την ευθεία απειλή προς έναν διαιτητή Super League, από παράγοντα ΠΑΕ.

Sports in

Μια κίνηση που «έδειξε» πολλά

Η πάσα του Κωστούλα στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού φανερώνει τον σωστό τρόπο σκέψης του νεαρού στράικερ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024