Ο Gucci είναι ένας οίκος μόδας και όχι ένα όνομα που πολλοί θα ταύτιζαν με τα αυτοκίνητα. Στα τέλη της δεκαετίας του ’70, ωστόσο, η μάρκα συνεργάστηκε με την Cadillac για να δημιουργήσει το Seville by Gucci αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από τον ιδρυτή Aldo Gucci.

Και, πιο πρόσφατα, η Gucci συνεργάστηκε με τη Mattel για να δημιουργήσει ένα αντίγραφο 1:64 του θρυλικού αυτοκινήτου Seville by Gucci Cadillac στο πλαίσιο των εορτασμών της εκατονταετηρίδας της.

Δυστυχώς, όμως, είναι πλέον sold out.

Για να μην φοβάσαι όμως. Μπορείτε ακόμα να κατέχετε το αυτοκίνητο—κάπως—στο Hot Wheels Unleashed, ένα βιντεοπαιχνίδι σε στυλ arcade που βασίζεται στο εμβληματικό franchise παιχνιδιών Hot Wheels.

View this post on Instagram

A post shared by @ku.lture

Οι παίκτες θα μπορούν όχι μόνο να αγωνιστούν με μερικά εμβληματικά αυτοκίνητα όπως η Aston Martin DB5 1963 ή ένα καρτουνίστικο όχημα εμπνευσμένο από τον Snoopy, αλλά θα μπορούν επίσης να σχεδιάσουν τις δικές τους πίστες .

Η Gucci θα συνεργαστεί με τους προγραμματιστές της, Milestone Games, για να ζωντανέψει το εμβληματικό της όχημα σε ένα πολύ πιο εφικτό επίπεδο από τις δύο προηγούμενες εκδόσεις του αυτοκινήτου.

Ακριβώς όπως το αρχικό όχημα της δεκαετίας του ’70 και το αντίγραφο του διαδόχου του, η επανάληψη εντός του παιχνιδιού φέρει το εμβληματικό έμβλημα «G» στην κορυφή του, χρυσές εξατμίσεις κατά μήκος των καθισμάτων, μια κουκούλα Gucci και ασορτί ζάντες τροχών.

Τέρμα τα γκάζια… με στιλ!