Άγρια δολοφονική επίθεση σε βάρος τριών μεταναστών, το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου, καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ.
Όπως καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ, το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου, μία ομάδα δεκαπέντε φασιστών τραυμάτισε σοβαρά τρεις μετανάστες εργάτες από το Πακιστάν.
Τους πλησίασαν στην οδό Θηβών και αφού τους επιτέθηκαν λεκτικά φωνάζοντας «Πακιστανοί πουτ@νες θα σας σκοτώσουμε όλους», χτύπησαν τον Αλί Ρέζα στο κεφάλι με μπουκάλι ο οποίος λιποθύμησε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Η επίθεση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οι υπόλοιποι δύο μετανάστες, μόλις είδαν ότι οι δεκαπέντε φασίστες φέρουν μαχαίρια τράπηκαν σε φυγή. Οι φασίστες τους κυνήγησαν μέχρι και τα σπίτια τους όπου και εισέβαλαν σπάζοντας την πόρτα. Οι μετανάστες κρύφτηκαν στην ταράτσα για αρκετή ώρα όπου και δεν τους εντόπισαν, παρά το γεγονός ότι γυρνούσαν επί τρεις ώρες με τις μηχανές στην περιοχή.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας