Η Άννα επέστρεψε στην βίλα υπέρλαμπρη και πανέμορφη, έχοντας ζήσει το παραμύθι της ως Σταχτοπούτα κι οι φαρμακερές ατάκες της Ιζαμπέλας δεν σταμάτησαν λεπτό.
Όσο η Άννα – Σταχτοπούτα περιέγραφε στις κοπέλες πόσο όμορφα πέρασε, η Ιζαμπέλα ξεσπάθωσε: «Στα γοβάκια είμαστε οκ, μονόπετρο μην τής φορέσει και δεν θα είμαστε καλά… Αυτό που ζω, εύχομαι να μην το ζήσει άλλη γυναίκα γιατί εντάξει ωραίο το ραντεβού αλλά λυπάμαι πολύ που είσαι εσύ σε αυτήν την θέση κι όχι εγώ… Δεν μπορώ, εδώ πέρα έχουμε φτάσει 13 κι άλλες δεν έχουμε κάνει ατομικό ραντεβού κι η άλλη γύρισε από τρίτο ατομικό και κάνουμε τον μ…α εδώ μέσα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι.»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.