Εξαιρετικά αβέβαιο θεωρείται το μέλλον του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Γάλλος διεθνής μέσος, σύμφωνα με το SportItalia, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ιταλικού μέσου έχει πάρει την απόφασή του ν΄ αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» και να επιστρέψει στην Γιουβέντους.
Μετά από 5 χρόνια στους «κόκκινους διαβόλους», με τους οποίους έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Europa League (2016/2017) και δύο League Cup, ο Πογκμπά αποφάσισε να μην υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με την αγγλική ομάδα.
Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ του SportIgtalia, ο ατζέντης του έμπειρου αμυντικού μέσου, Μίνο Ραϊόλα, έχει ήδη ενημερώσει τους «μπέμπηδες» για την απόφαση του πελάτη του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και θα μπορέσει να υπογράψει σε σύλλογο της αρεσκείας του ως ελεύθερος.
Στο παρελθόν ο διεθνής άσος έχει βρεθεί στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ, όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να προτιμά να επιστρέψει στο Τορίνο όπου πέρασε μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του.
Δεύτερη επιλογή παραμένει η «Βασίλισσα» της Ευρώπης, ενώ σύμφωνα με το ίδιο πάντα ρεπορτάζ η περίπτωση της Παρί δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.