Ρουκ Ζουκ: Αγγούρια και ερωτικά βοηθήματα άφησαν ξανά άφωνη τη Ζέτα
Οι παίκτες έπρεπε να περιγράψουν τη λέξη αγγούρι
Η Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται στις οθόνες μας και Κυριακή καθώς το Ρουκ Ζουκ special επέστρεψε δυναμικά.
Το παιχνίδι φιλοξένησε ομάδες ηθοποιών και τα χρήματα που θα συγκεντρώσει η νικήτρια ομάδα θα δοθούν για καλό σκοπό.
Από τη μια «Το Σεσουάρ» με τους Δανάη Μιχαλάκη, Τζένη Θεωνά, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο και Χάρη Χιώτη ενώ από την άλλη το «Σαλεμένο Σουξέ» με τους Γιώργο Σουξέ, Ιωάννη Απέργη, Νικορέστη Χανιωτάκη, Γεράσιμου Σκαφιδά, Μαρίας Κορινθίου και Ισιδώρας Δωροπούλου.
Η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε με τόλμη την πρώτη λέξη και ανάμεσα στο «αγγούρι» και στο «γουρούνι» πήγε με το πρώτο.
Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά ο Ζήσης Ρούμπος πήρε μία πιο πικάντικη στροφή και για να βρει ο Χάρης Χιώτης τη λέξη την περιέγραψε ως υποκατάστατο ερωτικού βοηθήματος κάνοντας την οικοδέσποινα να γουρλώσει τα μάτια και την ομήγυρη να ξεσπάσει σε γέλια.
Δείτε το βίντεο
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Το ταξίδι των δραστών στις Φιλιππίνες πριν από τη σφαγή και ο ήρωας αστυνομικός
- Η Εφές βλέπει… Ελλάδα για μεταγραφές – Οι τρεις παίκτες που κοιτάζει ο Πάμπλο Λάσο
- Ανοσοθεραπεία στον Καρκίνο: Η επανάσταση που αλλάζει τη θεραπεία
- Οι τελικοί του NBA, οι Σικάγο Μπουλς και το Λας Βέγκας – Το τρελό διήμερο του Ντένις Ρόντμαν στην «πόλη της αμαρτίας» το 1998
- Ψάχνει μόνο νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός
- Θανάσης Τσαλταμπάσης: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, η συγκινητική ανάρτηση
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας τμήμα της Γραμμής 3
- Ρατσιστικό, ομοφοβικό παραλήρημα Παρασκευαΐδη (ΠΑΣΟΚ): Βλέπει τζιχαντιστές μετανάστες και gay που προσβάλλουν το χριστιανικό ιδεώδες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 16.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/marc-sendra-martorell-vXR-_zOOsEA-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442